Week van de werkstress & focus en hoe kun je AI tools hiervoor inzetten | S01E02

Ruben en Nick hebben beide hun portie werkstress gehad. In deze aflevering vertellen we wat je kan doen om beter met stress om te gaan. Hoe je met zweverige methodes toch concreet resultaat kan halen. Hoe je zorgt voor focus en dat je juist ook soms geen focus moet hebben. Plus bespreken we dat het ontbreken van focus geen probleem is van alleen onze tijd. Veel luisterplezier

Veel inzichten uit het boek focus aan/focus uit van Mark Tichelaar delen wij in deze aflevering. Hoe zorgen wij voor balans in ons leven, door meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga, en meer op de juiste manieren toe te passen. Welke avond rituele gebruiken wij om te ontspannen.

Daarnaast passeert GauGan 2 de revue, NVIDA heeft deze tool gemaakt op basis van machine learning & artificial intelligence, om fotobeelden samen te stellen. Hoe kunnen marketeer deze tool gebruiken om hun blogs en website te verbeteren? Wat betekend dit voor de toekomst van designers, fotograven & content makers. Haalt dit het menselijk ascpect van de kunstenaar weg? Hoe ver zijn we in de hypecircle voor deze AI tools? En wat heeft Mick’s rijmwoordenboek daar mee te maken. Je hoort het allemaal in deze aflevering.

Voor de bronnen die gebruikt zijn kijk op:
https://semiinteressant.nl/shownotes/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *