Van NASA tot Apple: De Evolutie van AR & VR Belevenissen. Apple’s Vision Pro Door de Ogen van een Futuroloog | S02E02

Zin in een diepe duik in de wereld van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR)? Ruben Havertz en Nick, onthullen alles wat je moet weten over Apple's nieuwste technologische wonder: de Vision Pro. 🍏

In deze aflevering ontdek je de rijke geschiedenis van AR en VR, van de vroege experimenten van NASA en Sega tot de recente doorbraken van Oculus en Google Glass. Maar waarom is iedereen zo enthousiast over de Vision Pro?

Nick, na het bekijken van de presentatie en het doen van zijn eigen onderzoek, is helemaal weggeblazen en ziet het als de toekomst van technologie. Hij deelt zijn inzichten als een echte futuroloog en legt uit waarom dit apparaat meer is dan alleen een headset.

Maar dat is nog niet alles. Ooit afgevraagd of we al in een simulatie leven? Ruben en Nick duiken in deze fascinerende discussie en verkennen de kansen en mogelijkheden.

Wil je je VR- en AR-ervaring naar een hoger niveau tillen? Of gewoon meer weten over de technologie achter deze innovaties? Dan is deze aflevering zeker iets voor jou. Pak je headset, ga lekker zitten en duik in de toekomst met “Semi Interessant”!

Voor een speciale blik op Apple's Vision Pro en andere AR/VR innovaties, check: semiinteressant.nl/shownotes/

Luister nu en ontdek de toekomst van technologie met Ruben en Nick. Veel luisterplezier! 🎧

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *