THOM van PLNKTN over GEZONDHEIDSVOORDELEN van ALGEN, FODMAP, ONDERNEMERSCHAP, SUPPLEMENTENMERKEN met CLAIMS en het PRODUCTIEPROCESS 2/2 | S01E18

In aflevering twee van de podcast spreekt Thom Siersema, oprichter van supplementenmerk PLNKTN, over de wetenschap achter de gezondheidsvoordelen van mariene python plankton en het onderzoek dat tot nu toe is uitgevoerd. Hij gaat ook dieper in op het productieproces en bespreekt alle stappen van levende plankton naar het eindproduct, inclusief de discussie over bewerkt voedsel. Verder behandelt hij de oorsprong van het eten van algen en hoe mensen achter de gezondheidsvoordelen zijn gekomen.

Thom deelt ook hoe eventuele scepsis of zorgen over de effectiviteit en veiligheid van PLKTN worden aangepakt en bespreekt hoe hij omgaat met eventuele haters. Hij gaat ook in op hoe plankton wordt gevangen en hoe deze business is opgebouwd, inclusief voedselveiligheid en claims die je mag maken rondom je producten. Verder bespreekt hij de uitdagingen die hij is tegengekomen bij het op de markt brengen van PLKTN en hoe hij deze heeft overwonnen. Hij deelt ook de samenwerkingen en partnerschappen die cruciaal zijn geweest bij het op de markt brengen van PLKTN en hoe hij zijn partners heeft gekozen.

Naast deze onderwerpen, geeft Thom een kijkje achter de schermen van hun industrie en deelt Ruben zijn ervaringen met het FODMAP dieet vanwege zijn PDS (prikkelbaar darm syndroom). Ruben legt ook uit waarom hij is overgestapt op PLNKTN en hoe dit hem heeft geholpen. Tot slot deelt de ondernemer wat hij zou doen als hij een investering van 100 miljoen zouden krijgen.

Psssst Semi…Heb jij de kortingscode al gezien? Met ‘SEMIINTERESSANT’ krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling bij ⁠PLNKTN⁠. Dus waar wacht je nog op? 

Luister snel naar onze podcast en ontdek alles over PLNKTN en hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding.

Veel luisterplezier

Voor de bronnen die gebruikt zijn kijk op:

semiinteressant.nl/shownotes/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *