THOM van PLNKTN geeft inzicht in de SUPPLEMENTEN INDUSTRIE en ALGEN als GEZONDE VOEDING 1/2 | S01E17

Thom Siersema, oprichter van supplementenmerk PLNKTN, geeft een kijkje achter de schermen in hun industrie. Na zijn eerdere succesvolle optredens bij Arie Boomsma en Giel Beelen, is het alleen maar logisch dat hij nu bij ons te gast is. Hij legt uit hoe vitamine pillen synthetisch gemaakt worden, en waarom het eigenlijk helemaal niet logisch is om je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) aan vitaminen binnen te krijgen via pillen. Sterker nog, supplementen met meer dan de ADH aan vitaminen zijn vaak helemaal niet zo gezond en slaan eigenlijk nergens op.

Hij vertelt hoe hij een nieuw merk heeft opgezet in de verzadigde markt van vitamines en superfoods. Daarnaast leer je alles over de geschiedenis van plankton en waarom het zo belangrijk is voor onze gezondheid. Ook hoor je hoe hij als nieuwkomer zich heeft afgezetten tegen de gevestigde orde in de voedingsmiddelenindustrie. 

En als kers op de taart hebben we nog een leuke verrassing voor onze Semi's: met de kortingscode ‘SEMIINTERESSANT’ krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling bij PLNKTN. Dus waar wacht je nog op? 

Luister snel naar onze podcast en ontdek alles over PLNKTN en hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding.

Veel luisterplezier

Voor de bronnen die gebruikt zijn kijk op:
https://semiinteressant.nl/shownotes/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *