The impact van Havercappu’s, Tony Chocolonely en Elon Musk met Frank Holleman van Fork Ranger 3/3 | S02E05

In deze laatste aflevering met Frank Holleman ronden Ruben en Nick hun trilogie af. Ze beginnen met een smakelijke discussie over de impact van een havercappu (ja, dat is cappuccino met havermelk) in vergelijking met een traditionele cappuccino. Hoe duurzaam is die switch naar haver eigenlijk?

Frank deelt praktische tips voor iedereen die wil beginnen met duurzamer koken. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het verminderen van voedselverspilling in je keuken. Ook duiken ze in de wereld van gamification en hoe dit kan helpen om duurzaamheid op een leuke en boeiende manier aan de man te brengen.

En voor de chocoladeliefhebbers onder ons: ooit gehoord van Tony's Chocolonely? We bespreken hoe duurzaam dit populaire merk echt is en waarom je misschien beter voor een pure chocoladereep kunt kiezen.

Tot slot maken we een diepe duik in de vergelijking tussen de uitstoot van voedsel en die van fossiele brandstoffen. Waar ligt de grootste impact en wat kunnen we doen om deze te verminderen?

Mis deze afsluitende aflevering niet waarin we humor, inzicht en praktische tips combineren voor een duurzamere toekomst!

Voor de bronnen die gebruikt zijn en meer achtergrondinformatie, kijk op: https://semiinteressant.nl/shownotes/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *