Marco van Breeze over de TOEKOMST van DATING APPS in de META VERSE, ONDERNEMERSCHAP en INVESTERINGEN 2/2 | S01E20

Het gesprek gaat verder, in deze aflevering van de podcast bespreekt Marco van der Woude, meer geheimen achter de dating app industrie. Er worden verschillende onderwerpen besproken, zoals ondernemerschap, profieltips, nieuwe features en de toekomst van de datingwereld in de meta verse.

Het team van Breeze heeft zeven oprichters en Marco deelt hoe ze samen de app tot een groot succes maken. Ruben, een frequente gebruiker van dating-apps, heeft enkele functieverzoeken die hij bespreekt met Marco.

Daarnaast deelt Ruben zijn persoonlijke Breeze dating verhaal en er wordt gesproken over de ervaring met Dragons Den en investeringen. Ook wordt er gekeken naar het verschil tussen de dating app ervaringen van mannen en vrouwen.

Al met al is deze aflevering een fascinerende kijk achter de schermen van de dating app industrie. Of je nu een dating app gebruiker bent of geïnteresseerd bent in ondernemerschap, deze aflevering is een aanrader!

Breeze zelf uitproberen? Je krijgt je eerste date gratis via: ⁠bit.ly/semibreeze⁠

Luister snel naar onze podcast en ontdek alles over de dating app industrie en hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding.
Veel luisterplezier

Voor de bronnen die gebruikt zijn kijk op:⁠ ⁠semiinteressant.nl/shownotes/⁠

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *