MARCO van BREEZE onthuld geheimen uit de DATING APP INDUSTRIE zoals ALGORITMES, PROFIEL TIPS en VERDIENMODELLEN 1/2 | S01E19

Zin in een avondje uit? Marco van der Woude, co-founder van de Breeze dating-app, onthult alle geheimen van de dating app industrie! In deze aflevering leer je hoe je de apps het beste kunt gebruiken en hoe de algoritmes werken die je aan die perfecte match koppelen.

Hij legt uit waarom hun app anders is dan andere en hoe ze inmiddels al ruim 60.000 dates hebben georganiseerd op 180 verschillende locaties. Maar dat is nog niet alles.

Je leert in deze aflevering ook de beste profiel tips om meer matches te krijgen op dating-apps. En we duiken in de algoritmes van verschillende apps, zodat jij weet waar je op moet letten tijdens het gebruik van deze apps.

Daarnaast bespreken we de verdienmodellen van verschillende dating-apps en hoe deze invloed kunnen hebben op jouw ervaring als gebruiker. Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige apps beperkingen hebben op het aantal matches dat je kunt hebben? Of waarom sommige apps je vragen om te betalen voor bepaalde functies?

Dus, als je geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je dating-app profiel en het begrijpen van hoe deze apps werken, dan is deze aflevering zeker iets voor jou. Blijf luisteren en ontdek de geheimen van de dating app-industrie!

Breeze zelf uitproberen? Je krijgt je eerste date gratis via:

Luister snel naar onze podcast en ontdek alles over de dating app industrie en hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding.

Veel luisterplezier

Voor de bronnen die gebruikt zijn kijk op:⁠ semiinteressant.nl/shownotes/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *