FIRE (spaardoelen, Investeren en pensioen) & Flitsbezorgers | S01E05

In de eerste aflevering over financial onafhankelijk worden, bespreken Nick & Ruben de F.I.R.E. movement (Financial Independent Retire early. Oftewelijk financieel onafhankelijk vroeg met pensioen.), spaardoelen en andere financiele systemen. Nick heeft een excel gemaakt waardoor hij bewuster kan omgaan met zijn uitgaven, om zo eerder met pensioen te gaan. In deze aflevering volgen wij zijn plan om dit doel zo snel mogelijk te bereiken zonder dat dit hem belemmerd in zijn dagelijkse leven. Hoe gaan je bewuster om met het geld dat je uitgeeft. Wat is de perfecte saving rate, en hoe zorg je dat je dan ook nog kan genieten van je leven.

Nick legt het verschil uit tussen goede en leuke investeringen en het belang van een gezonde mix tussen Crypto, Crowdfunding, Aandelen en grondstoffen (zoals goud en zilver). Investeren heeft altijd een risico, maar hoe spreid je dat. Maar let op, dit is geen financieel advies.

Naast eigen investeringen, wordt er in de grote steden ook veel geinvesteerd in flitsbezorgers, wat ze daar van vinden hoor je ook in deze aflevering.

De shownotes zijn te vinden op: https://semiinteressant.nl/shownotes/

Steun ons en word vriend van de show via: https://vriendvandeshow.nl/semi-interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *