Duurzaam Ondernemen en Transparantie in de Cosmetica-industrie met Dewi van de Waeter (The Lekker Company) 2/2 | S02E08

Van keukentafel naar Albert Hein. In deze boeiende episode neemt Dewi van de Waeter, de visionaire oprichtster van The Lekker Company, je mee op haar ondernemersreis in de wereld van duurzame cosmetica.

Deze aflevering is het vervolg op aflevering 1 met Dewi van de Waeter, dus als je die nog niet hebt beluisterd, raden we je aan om dat te doen voor meer achtergrondinformatie.

Ontdek hoe Dewi haar duurzame deodorant “Lekker Deo” met succes aan de man heeft gebracht en de uitdagingen overwon bij het pitchen van haar producten bij niemand minder dan Albert Heijn. Ze deelt haar inspirerende verhaal over het navigeren door de cosmetica-industrie zonder het geitenwollensokken imago, en hoe ze ook een mannelijke doelgroep heeft aangesproken om duurzame producten te omarmen.

Luister naar haar inzichten over het belang van transparantie in een branche die soms in nevelen gehuld lijkt te zijn. Leer van haar ervaringen in het verkopen van cosmetica aan een veeleisende jury en ontdek hoe ze inclusieve modellen omarmt in haar bedrijf.

Of je nu een beginnende ondernemer bent, geïnteresseerd bent in duurzame producten, of gewoon op zoek bent naar praktische tips, deze aflevering heeft voor ieder wat wils.

Mis deze inspirerende en informatieve aflevering niet, boordevol waardevolle inzichten voor jouw ondernemersreis en een duurzamere toekomst!

Voor meer informatie en bronnen, bezoek: Link naar de shownotes.

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/semi-interessant/message

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *