Dewi van The Lekker Company onthult de WAARHEID over DEODORANTS, LIPBALM en DUURZAME COSMETICA 1/2 | S02E07

Dewi van de Waeter is te gast en samen duiken we dieper in de wereld van eco cosmetica en duurzame deodorants. Nick, Ruben en Dewi onthullen enkele verrassende geheimen achter beautyproducten en delen inzichten over wat je wel en niet op je huid moet smeren.

We starten met het grote deo-dilemma: aluminium, chemicaliën en de zoektocht naar een frisse okselgeur. Ontdek waarom aluminium in deo's soms gele vlekken op je kleding veroorzaakt en hoe je die kunt voorkomen.

Vervolgens duiken we in de wereld van lippenbalsems. Leer waarom sommige lippenbalsems verslavend kunnen zijn en welke ingrediënten je moet vermijden als je voor gezonde lippen wilt gaan.

Daarnaast nemen we je mee in de geheimen van de cosmetica-industrie, inclusief 'greenwashing' en het streven naar duurzamere opties. Welke keuzes maak jij als bewuste consument?

Tenslotte onderzoeken we de relatie tussen geurproducten en pheromonen. Is het echt zo belangrijk om lekker te ruiken? Dewi en Ruben delen hun perspectieven op deo-haatmail en waarom zweten een natuurlijke functie heeft.

Of je nu een beautyfanaat bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er in je dagelijkse verzorgingsproducten zit, deze aflevering biedt inzichten die je niet wilt missen.

Benieuwd naar de producten van Dewi en The Lekker Company? In de aflevering delen wij een unieke kortingscode, waarmee jij tijdelijk 20% korting krijgt op haar producten.

Voor meer informatie en bronnen, kun je terecht op https://semiinteressant.nl/shownotes/.

Veel luisterplezier en ontdek de waarheid achter schoonheid en duurzaamheid!

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/semi-interessant/message

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *